Kanser Belirtileri
ana sayfa bize ulaşın hakkımızda üyelik site haritası         English ENGLISH
danışma kurulu gıda güvenliği dergisi bilimsel görüş ve raporlar haberler etkinlikler & projeler şehir efsaneleri efsa videoları sıkça sorulan sorular yararlı linkler

Eğitimler

EHEDG - Hijyenik Tasarım Eğitimi 11-12 Ocak 2018 4 Aralık 2017, Pazartesi

resim

Başvuru Formu

Eğitim Programı 

devamı...

Hijyenik Tasarım Eğitimi_28-29 Eylül 2017 16 Ağustos 2017, Çarşamba

Başvuru Formu 

Eğitim Programı 

devamı...

Hijyenik Tasarım Eğitimi 12 Temmuz 2016, Salı

Gıda sektöründe gıda güvenliğinin tümüyle sağlanması için tüm işletme donanımlarının hijyenik prensiplere göre tasarlanması ve gıda güvenliğine uygun ekipman kullanılması son derece önemlidir.

devamı...

Gıda Toksikolojisinin Temelleri ve Gıda Kimyasallarının Risk Yönetimi 18 Ağustos 2008, Pazartesi

Gıdalarda bulunan katkı maddeleri, tarım ilacı kalıntıları, mikotoksinler, akrilamid ve benzerleri gibi pişme sırasında oluşan kimyasallar,  çevre kirlenmesinden yansıyan metaller ve organik klorlu bileşikler, gıda kimyasalları olarak adlandırılmaktadır.

devamı...

caretta iletisimTAYBO.NET