Kanser Belirtileri
ana sayfa bize ulaşın hakkımızda üyelik site haritası         English ENGLISH
danışma kurulu gıda güvenliği dergisi bilimsel görüş ve raporlar haberler etkinlikler & projeler şehir efsaneleri efsa videoları sıkça sorulan sorular yararlı linkler

Eğitimler
Hijyenik Tasarım Eğitimi

Gıda sektöründe gıda güvenliğinin tümüyle sağlanması için tüm işletme donanımlarının hijyenik prensiplere göre tasarlanması ve gıda güvenliğine uygun ekipman kullanılması son derece önemlidir.

Bu önemle avrupa Hijyenik Mühendislik ve Dizayn Grubu-EHEDG eğitim modülleri ile gerçekleştirdiğimiz "Hijyenik Tasarım" eğitimi yine EHEDG tarafından akredite edilmiş eğitmenlerimiz Prof.Dr.Barbaros Özer ve Prof.Dr.Onur Devres tarafından verilmektedir.

Eğitim Konuları 

  • Mevzuat
  • Hijyenik Proseslerde Oluşabilecek Tehlikeler
  • Temizlik ve Dezenfeksiyon
  • Hijyenik Tasarım Kriterleri
  • Bina ve Proses Yerleşimi
  • Yapı Malzeme Seçimi
  • Paslanmaz Çelikte Hijyenik Kaynak Yapımı
  • Statik Sızdırmazlık Elemanları
  • Gıda İşletmelerinde Vanaların Hijyenik Tasarımı 
  • Gıdaya Uygun Yağlayıcılar
  • Pompalar ve Homojenizatörler
  • Hijyenik Tasarım Doğrulaması, EHEDG Test Metotları, Sertifikalandırma
Hedef Kitlesi
  • Teknik mühendislik
  • Proses geliştirme
  • Kalite güvence
  • Pazarlama ve satış
  • Yönetim 
  • Operatörler, bakım, kurulum ve temizlik
Hijyenik Tasarım eğitimi 2 günlük bir eğitim olup, genel katılama açık düzenlendiği gibi firmalara özel kurum içi eğitim olarak da verilmektedir. 

İletişim : 0 216 550 02 23 / 73 

12 Temmuz 2016, Salı

geri
caretta iletisimTAYBO.NET