Kanser Belirtileri
ana sayfa bize ulaşın hakkımızda üyelik site haritası         English ENGLISH
danışma kurulu gıda güvenliği dergisi bilimsel görüş ve raporlar haberler etkinlikler & projeler şehir efsaneleri efsa videoları sıkça sorulan sorular yararlı linkler

dernekten haberlertürkiyeden haberlerdünyadan haberler

Dernekten Haberler

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10         sonraki»   son»»

Hijyenik Tasarım Eğitimi, 13-14 Aralık 2018 12 Kasım 2018, Pazartesi

resim

devamı...

16 Ekim Dünya Gıda Günü Kutlu Olsun 16 Ekim 2018, Salı

resim

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)  tarafından her yıl 16   Ekim'de kutlanan Dünya Gıda  Günü'nün bu yılki teması "Eylemlerimiz  Geleceğimizdir". Seçilen bu tema ile 2030 yılına kadar  dünyada açlığa son  vermenin mümkün olduğuna  dikkat çekmek isteniyor.

Bunun için;

devamı...

Şarbon Bilgilendirme Notu 21 Eylül 2018, Cuma

Şarbon nedir?

Şarbon, Bacillus anthracis adlı bakterinin yaptığı bir enfeksiyon hastalığıdır. Antraks ismiyle de bilinen şarbon özellikle sığır, koyun, keçi ve deve gibi otçul memeli hayvanların bir hastalığı olmakla beraber insanlarda, diğer memelilerde ve bazı kuşlarda da görülebilmektedir.  Hayvanlardan insanlara bulaşan bir zoonozdur. İhbarı zorunlu bir hastalıktır.

devamı...

Tavuk Eti ile İlgili Merak Edilenler - Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner Röportajı 16 Ağustos 2018, Perşembe

resim

devamı...

Gıdalarda Kalite Kaybı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi Eğitimi - 6 Eylül 2018 15 Ağustos 2018, Çarşamba

EĞİTİM İÇERİĞİ 

1. Gıda Kalite Belirteçleri
2. Gıdalarda Kalite Kaybı

devamı...

Gıda Güvenliği ile İlgili Doğru Bilgilere Ulaşmak Gıda Güvenliği Sağlamak Kadar Önemli 30 Temmuz 2018, Pazartesi

resim Popüler Sağlık Dergisi Röportajı

 Haziran-Temmuz 2018 Sayısı 

devamı...

6. Gıda Güvenliği Kongresi Başladı... 4 Mayıs 2018, Cuma

resimGıda Güvenliği Derneği tarafından düzenlenerek, ülkemizden ve dünyadan gıda sektörünün paydaşlarını ve uzmanlarını bir araya getiren Gıda Güvenliği Kongresi´nin 6.´sı 3 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi'nde başladı.

devamı...

Gıdalarda Kalite Kaybı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi Eğitimi - 25 Nisan 2018 13 Nisan 2018, Cuma

EĞİTİM İÇERİĞİ 
1.    Gıda Kalite Belirteçleri
2.    Gıdalarda Kalite Kaybı

  •  Gıda Kaynaklı Faktörler
  •  Çevresel Faktörler

3.    Gıdalardaki Bozulma Reaksiyonları

devamı...

Yeni Yıla Sağlıkla Girin... 25 Aralık 2017, Pazartesi

Heyecanla beklenen bayram, yılbaşı gibi özel günlerde yoğunlaşan alışveriş trafiği ve sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz kalabalık sofralar, gıda güvenliği önlemlerinin önemini bir kat daha arttırıyor.

devamı...

"Türk insanının hijyen konusunda dikkatsiz olduğunu söyleyebiliriz" Catering Guide Söyleyişi 11 Aralık 2017, Pazartesi

resim

devamı...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10         sonraki»   son»»

caretta iletisimTAYBO.NET