Toksikolojik Risk Değerlendirme ve Uygulamaları Eğitimi
Gıda güvenliğinde toksikolojik risk değerlendirmesi, bilimsel temelli kararların ayrılmaz bir parçası. Bu alanda yetkinliğinizi artırmak ister misiniz?
Gıda Güvenliği Derneği ve Yeditepe Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenecek olan bu 1 günlük yoğun eğitim programında;
• Gıda zincirindeki kimyasal ve mikrobiyal tehlikeler,
• NOAEL, LOAEL, BMD, ADI, EDI gibi toksikolojik kavramlar,
• Maruziyet değerlendirme uygulamaları ve
• Gerçek vaka analizleri üzerinden değerlendirmeler yapılacak.
Kimler katılmalı?
Kalite, Ar-Ge, mevzuat, üretim, halk sağlığı, risk analizi, toksikoloji ve regülasyon alanlarında çalışan tüm profesyoneller.
Eğitimin Kazanımları:
• Bilimsel risk değerlendirme yöntemleri
• Toksikolojik değerlendirme yetkinliği
• Karar verme becerisi
• Gıda güvenliği ve regülasyonlara uyum için yeni bir bakış açısı
Detaylı bilgi ve kayıt için:
📞 +90 216 550 02 73
📩 muhteber.ersin@ggd.org.tr



