Rehberler ve Broşürler

FAO Aktivite Kitabı

01.11.2021

Toplu Tüketim Yerleri İçin Covid-19 ile Mücadele ve Hijyen Rehberi

10.03.2021

Tüketicilere Yönelik Restoran ve Kafe Kuralları Afişi

07.03.2021

Tedarik Zincirinde Güven Rehberi

16.10.2020

Gıda Güvenliği ve COVID-19 ile İlgili Tüketicilerin Bilmesi Gereken 10 Madde

14.08.2020

Gıda Üretim Tesisleri İçin Covid-19 ile Mücadele ve Hijyen Rehberi

28.07.2020

Lojistik ve Satış Noktaları İçin Covid-19 ile Mücadele ve Hijyen Rehberi

28.07.2020

AVM’ler İçin Covid-19 ile Mücadele ve Hijyen Rehberi

28.07.2020

Bebeğiniz için Sağlıksa Carrefoursa

31.05.2016

Kurban Bayramında Sağlıksa Carrefoursa

31.05.2016

Ramazanda Sağlıklı Beslenme

31.05.2016

Kilo Kontrolü

31.05.2016

Kış Mevsiminde Beslenme

31.05.2016

Yaz Aylarında Beslenme

31.05.2016

Diyabetikler İçin Beslenme

31.05.2016

Denizden Sofraya

31.05.2016

Sağlıklı Büyüme Rehberi

27.05.2016

Güvenilir Gıda İçin 5 Anahtar

12.03.2015

Zoonozlar

01.09.2014

Gıda Güvencesi ve Gıda Güvenliği 2011’de Felaketle Karşılaşan Yerler

01.09.2014

Gribal Virüsler

01.09.2014

Evde, Sokakta, Alışverişte Gıda Güvenliği

17.09.2012