Gıda Sektöründe Güvenli Haşere Yönetimini Nasıl Yapmalıyız?
Gıda sektöründe güvenli haşere yönetimini nasıl yapmalıyız?
Gıda işletmelerinde haşere kontrolü, yalnızca hijyenin değil aynı zamanda gıda güvenliğinin de temel bir parçasıdır.
Peki bu süreci nasıl daha güvenli, etkili ve sürdürülebilir hale getirebiliriz?
📅 10 Aralık 2025
🕐 14:00 – 15:30
💻 Ücretsiz Online Eğitim
Moderatör:
Filis Gergerli – Sardunya Gıda Mutfak Kalite ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi
Konuşmacılar:
Aslı Özsoy – ISS Bitki Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri Satış ve Zincir Müşteri Direktörü
Nihan Özlem Akman – ISS Bitki Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri Haşere Kontrol Direktör Yardımcısı
Metin Acar – Rentokil Initial Çevre Sağlığı Sistemleri Genel Müdürü
Halil Temel – Yotatek Gıda Bilimleri Bölüm Müdürü
🎯 Haşere yönetimi ve gıda güvenliği uzmanları, sektörün en güncel uygulamalarını ve deneyimlerini paylaşıyor!
📍 Kayıt : https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_JqbpLYQSToOfhBDNKZ9dAg

