Gıda İşletmelerinde Olası Risk Farkındalığı ve Riskleri Değerlendirme Eğitimi
Gıda işletmelerinde riskleri tanımaya ve yönetmeye hazır mısınız?
📢 Gıda işletmelerinde olası risk farkındalığı ve riskleri değerlendirme eğitimi 10-11 Nisan’da Mövenpick Hotel Kurtköy – Pendik’te!
Eğitimde neler var?
✔ Risk farkındalığı ve yönetim stratejileri
✔ Basınçlı hava, su, buhar, plastik ambalaj gibi risk kaynakları
✔ Gıda savunması ve sahtecilik analiz metodolojileri
✔ Yeni yaklaşımlar: “Ramak kala”, “Haşere gördüm”, “Hijyenik dizayn”
✔ Kriz yönetimi ve daha fazlası!
📍 Eğitmen: Ulaş Canbolat
✅Eğitim Süresi: 2 Gün
Detaylı bilgi ve kayıt için:
📞 +90 216 550 02 73
📩 muhteber.ersin@ggd.org.tr
Bu kapsamlı eğitimle işletmenizin risk yönetimini güçlendirin, güncel örneklerle bilgi birikiminizi artırın!



