Phone
+90 216 550 02 23
Error: No connected account.
Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.
+90 216 550 02 23
Altunizade Mah. Yetimhane Sk. Fettahoğlu Apt. No:14/1 Üsküdar – İstanbul / Türkiye
Tüm Hakları Saklıdır © Gıda Güvenliği Derneği | Localveri Kurumsal Web Tasarım
Project on Trust in Supply Chain
/in Projeler /by admin-ggdTüm Dünyayı derinden sarsan COVID-19 pandemisi güvenilir gıdaya erişim ve gıda tedarikinin önemi konusunda hassasiyetleri arttırdı. Sadece COVID-19 değil herhangi bir kriz anında bile toplumun güvenilir gıdaya sürdürülebilir bir şekilde erişebilmesini sağlamak gıda ve hijyen malzemesi üretici ve tedarikçilerinin temel amaçlarından birisi olması gereğinden yola çıkarak Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği ile birlikte restoranlarda tüketilen […]
Safe Hand Project
/in Projeler /by wpadmin_giguvŞeflerin gıda güvenliği alanındaki beklentilerini karşılamak üzere Gıda Güvenliği Derneği ve Unilever Food Solutions’ın işbirliğiyle yürütülen “Güvenilir Eller” projesi Türkiye genelinde her boyuttaki işletmeye gıda güvenliği bilincini aşılamayı amaçlayan online eğitim projesidir. Gıda Güvenliği Derneği tarafından içeriği oluşturulan ve her konu için farklı modüllerden oluşan online eğitim programıyla, gıda güvenliği konusunda temel bilgiler şeflere verilmektedir. […]
Protection of Consumers by Microbial Risk MitigationThrough Combating Segregation of Expertise – PROMISE Project
/in Projeler /by wpadmin_giguvPROMISE, Avrupa Komisyonunun ARGE faaliyetlerini destelemedeki en önemli aracı olan 7. Çerçeve Programı kapsamında gerçekleştirilen ve AB’nin önde gelen 13 ülkesinden 20 üniversite, araştırma enstitüsü ve resmi kontrol biriminin ortak olduğu bir araştırma projesidir. Ocak 2012’de başlayan ve 3 yıl sürecek olan PROMISE Projesinin birincil amacı; yaygın gıda güvenliği tehditlerinin üstesinden gelmek için AB üye […]
Food Dedectives Project
/in Projeler /by admin-ggdBirincil üretim, endüstriyel üretim, sevkiyat, satışa sunum, satın alma, saklama ve tüketim aşamalarının tümünde gıda güvenliği en önemli unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak özellikle satışa sunumdan itibaren gerçekleşen satın alma, saklama ve de tüketim aşamalarında uyulması gereken bir takım sağlık ve hijyen kuralları, halk tarafından yeterince bilinmemekte ve de güvenli gıdaya karşı bilinçli bir talep […]
F4ESL – From Farm to Fork European Food Safety Legislation Project
/in Projeler /by admin-ggdGıda zincirinde yer alan tüm paydaşlara en yeni eğitim metotları ile mesleki eğitim sağlayan, AB Gıda Güvenliği Mevzuatı üzerine yenilikçi ve gelişmiş online bir eğitim programıdır. Gıda üreticileri ve gıda işleyicileri, resmi kontrolörler / denetçiler, Bakanlık çalışanları, gıda ve gıda güvenliği ile ilgili birlik, oda ve dernek üyeleri, ithalatçılar ve ihracatçılar ile gıda sektöründe çalışan […]
F4ST – From Farm to Fork Food Safety Spacialist Training Project
/in Projeler /by admin-ggdGıda Güvenliği Derneği’nin denetleyici ortak göreviyle yer aldığı ve AB tarafından Leonardo da Vinci Programı kanalıyla desteklenen F4ST projesi, gıda güvenliğinin bir bütün olarak sağlanması konusundaki bilgi birikiminin düzeyini arttırmayı ve gıda güvenliği kontrolü ile gıda güvenliği denetimlerinin kalitesinin Avrupa Birliği çapında yükseltilmesi amacını taşıyan bir eğitim programıdır. Gıda Mühendisi, Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Kimya […]
Clean Kitchen Project
/in Projeler /by admin-ggdTemiz Mutfak Projesi ile yiyecek üreten ve servisini yapan işletme mutfaklarının kullanabileceği uluslararası kabul görmüş bir hijyen seviyesine getirilmesi ve böylelikle tüketicilerin hijyenik ve güvenilir gıdaları tüketebilmesinin sağlanması ve uygulamanın ülke çapında özendirilerek yaygınlaştırılması amaçlanmıştır. Hedef: – Yiyecek üretim ve servis sektörünün kalite ve hijyen standartlarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, – Tüm yurtta ilgili alanlarda iyi […]