Training on Determining Shelf Life and Quality Loss in Food- 6 September 2018
EĞİTİM İÇERİĞİ
1. Gıda Kalite Belirteçleri
2. Gıdalarda Kalite Kaybı
a.Gıda Kaynaklı Faktörler
b.Çevresel Faktörler
3. Gıdalardaki Bozulma Reaksiyonları
4. Raf Ömrü Tanımı ve Belirlenmesinin Önemi
5. Raf Ömrünü Etkileyen Faktörler
6. Raf Ömrünün Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler
7. Hızlandırılmış Raf ömrü Testleri
8. Çeşitli Örnek Uygulamalar
Katılımcı Profili : Kalite Güvence, Arge, Ürün Geliştirme ve Üretim Departmanları
Eğitmen : Prof.Dr.Atıf Can Seydim
Eğitim Tarihi : 6 Eylül 2018 (09:00 – 17:00), Workinton, AND Plaza Kozyatağı
Eğitim Ücreti : 400 TL + KDV
İletişim : 0 216 550 02 73 muhteber.ersin@ggd.org.tr