Gıdaların Raf Ömrünün Belirlenmesi Eğitimi
Gerçek Raf Ömrünü tespit etmek neden önemli?
👉 Doğru raf ömrünün belirlenmesi ile gıda kaybının azaltılması ve güvenilir gıdaya ulaşılması mümkün.
Gıdaların raf ömrünün belirlenmesi eğitimi, gıda bozulmalarını ve kalite kaybını önlemek için hazırlanıyor.
Bu eğitimde;
✅ Raf ömrünü etkileyen faktörleri tanıyacak,
✅ Ürünlere özel hesaplama yöntemlerini öğrenecek,
✅ Ambalaj seçiminin raf ömründeki kritik rolünü gerçek örneklerle göreceksiniz.
Raf ömrü sadece bir süre değil, doğru yöntemlerle tasarlanmış bir stratejidir.
📅 23-24 Ekim 2025
📍 Mövenpick Hotel – Kurtköy, İstanbul
Prof. Dr. Atıf Can Seydim’in uzmanlığında, uygulamalı anlatımlar ve vaka örnekleriyle dolu bir program sizi bekliyor.
Eğitim ile ilgili detaylı bilgi ve program için tıklayınız.
Kayıt için:
📞 +90 216 550 02 73
📧 muhteber.ersin@ggd.org.tr