Taklit ve Tağşişin Önlenmesi Eğitimi
Gıda sektöründe taklit ve tağşiş, hem tüketici güvenini hem de marka itibarını tehdit eden en önemli risklerden biri.
Peki bu riski nasıl kontrol altına alabiliriz?
5 Kasım 2025
Saat: 09.30-16.30
Mövenpick Hotel Kurtköy – İstanbul
Gıda Güvenliği Derneği tarafından düzenlenen “Taklit ve Tağşişin Önlenmesi Eğitim Programı” sektörün lider uzmanlarını bir araya getiriyor.
Eğitmenler:
🔸Dr. Samim Saner– Gıda Güvenliği Derneği
🔸Ezgi Dedebaş Uğur – IFS Türkiye
🔸Tevfik Boğaçhan Altunkaynak – T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
🔸Dr. Çigdem Kurtar – T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
Gıda güvenliğini güçlendirmek, riskleri azaltmak ve güncel uygulamaları öğrenmek için bu eğitimi kaçırmayın!
Kayıt Linki : Taklit ve Tağşişin Önlenmesi Eğitimi Katılım Formu
📞 İLetişim: +90 216 550 02 73
📩 muhteber.ersin@ggd.org.tr


