Kanser Belirtileri
ana sayfa bize ulaşın hakkımızda üyelik site haritası         English ENGLISH
danışma kurulu gıda güvenliği dergisi bilimsel görüş ve raporlar haberler etkinlikler & projeler şehir efsaneleri efsa videoları sıkça sorulan sorular yararlı linkler

GGD Basın Ofisi
Ev Konservesindeki Zehir Yiyeni Felç Edip Öldürebilir

Yiyecekler konservelenirken, bazı ölümcül bakterilerin oluştuğuna dikkat çeken Gıda Güvenliği Derneği Samim Saner, "Konserve yapılırken yeterince yüksek ısıda hazırlanmazsa ‘Clostridium botulinum' isimli bir bakteri oluşmaya başlar. 

http://www.aksam.com.tr/ekonomi/ev-konservesindeki-zehir-yiyeni-felc-edip-oldurebilir/haber-351023

4 Kasım 2014, Salı

geri
caretta iletisimTAYBO.NET