Kanser Belirtileri
ana sayfa bize ulaşın hakkımızda üyelik site haritası         English ENGLISH
danışma kurulu gıda güvenliği dergisi bilimsel görüş ve raporlar haberler etkinlikler & projeler şehir efsaneleri efsa videoları sıkça sorulan sorular yararlı linkler

Dernekten Haberler
‘Güvenilir Eller' Gıda Güvenliği Eğitim Projesi

Ev dışı tüketim sektörünün referans kaynağı olan Unilever Food Solutions, geçen yıl gerçekleştirdiği Türkiye Şef Araştırması'nın sonuçlarından hareketle Türkiye genelindeki şeflerin gıda güvenliği alanındaki beklentilerini karşılamak üzere, Gıda Güvenliği Derneği iş birliğiyle ‘Güvenilir Eller' Gıda Güvenliği Eğitim Programı'nı tasarladı.

Unilever Food Solutions ajandasında uzun yıllar boyunca öncelikli konumunu koruması öngörülen projede, ilk yıl 5.000 şefin eğitimleri tamamlaması hedefleniyor.

Unilever Food Solutions Türkiye, Orta Asya ve İran Genel Müdürü Önder Arsan ve Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner'in katılımıyla 31 Mayıs Salı günü Edition Otel'de gerçekleştirilecek ‘Güvenilir Eller' Gıda Güvenliği Eğitim Programı tanıtım toplantısında sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

‘Güvenilir Eller' Gıda Güvenliği Eğitim Programı – Basın Toplantısı

 

Tarih: 31 Mayıs 2016, Salı

Mekan: Edition Otel, Büyükdere Cad. No: 136 Levent

Saat:

09.30 - 10.00 Kayıt & Kahvaltı

10.00 - 10.30 Açılış Konuşmaları

Önder Arsan, Unilever Food Solutions Türkiye,

Orta Asya ve İran Genel Müdürü

Samim Saner, Gıda Güvenliği Derneği Başkanı

10.30 - 10.45 Sektör temsilcileri 'Gıda Güvenliği' konusunda ne düşünüyor?

Sedat Zincirkıran, YESİDEF Genel Başkanı

Aslı Pasinli, TURYİD Başkan Yardımcısı

Fikret Özdemir, Aşçılar Derneği Başkanı

10.45 - 11.00 Soru & Cevap ve Kapanış

30 Mayıs 2016, Pazartesi

geri
caretta iletisimTAYBO.NET