Kanser Belirtileri
ana sayfa bize ulaşın hakkımızda üyelik site haritası         English ENGLISH
danışma kurulu gıda güvenliği dergisi bilimsel görüş ve raporlar haberler etkinlikler & projeler şehir efsaneleri efsa videoları sıkça sorulan sorular yararlı linkler

Basın Ofisi

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7     ««ilk   «önceki     sonraki»   son»»

GGD, "Güvenli Gıda, Sağlıklı Türkiye" projesi başlattı 11 Temmuz 2008, Cuma

Dünya, 9 Temmuz 2008

GGD, internette özellikle e-posta yoluyla yayılan asparagas haberlere karşı bir çağrı merkezi kurarak "Güvenli Gıda, Sağlıklı Türkiye" projesini başlattı. 

devamı...

Tüketici "Güvenli Gıda" konusunda bilgilenecek 11 Temmuz 2008, Cuma

Bugün, 10 Temmuz 2008

"Çağrı Merkezi" ayda 15 bin tüketici sorusunu cevaplayabilecek.

devamı...

"Gıda Güvenliği", üç temel risk arasında 11 Temmuz 2008, Cuma

Hürriyet 9 Temmuz 2008

Gıda Güvenliği Derneği, internette özellikle e-posta yoluyla yayılan "asparagas haberlere" karşı tüketicileri doğru bilinçlendirmek amacıyla "Güvenli Gıda, Sağlıklı Türkiye" projesini başlattı.

devamı...

Güvenli gıda asparagas habere karşı 11 Temmuz 2008, Cuma

Akşam, 9 Temmuz 2008 

Gıda Güvenliği Derneği, internette özellikle e-posta yoluyla yayılan "asparagas haberlere" kkarşı tüketicileri doğru bilgilendirmek amacıyla "Güvenli Gıda, Sağlıklı Türkiye" projesini başlattı

devamı...

Gıda Dedektifleri İşbaşında 22 Mayıs 2008, Perşembe Bugün Gazetesi, 22.05.2008 devamı...

Bilgi Paylaşımı artacak 9 Mart 2007, Cuma Ambalaj Sanayicileri Derneği ve Gıda Güvenliği Derneği işbirliğiyle ilk kez düzenlenen "Ambalaj ve Gıda Güvenliği İlişkisi" konulu çalıştayda; gıdacıların ambalaj, ambalajcıların da gıdaya yönelik bilgi ihtiyacının yanı sıra işbirliğinde, aynı dili konuşmanın zorunlu hale geldiği vurgulandı... devamı...

Gıda Güvenliği Dergisi Yayın Hattında 20 Şubat 2007, Salı

 Derneğimizin "gıda güvenliği bilincinin geliştirilmesinde üretimden tüketime yön verici, organize edici yaygınlaştırıcı faaliyetlerde bulunan lider kurum olma" amacına hizmet edecek olan dergimizde ;

Gıda endüstrisinin önde gelen otoritelerinin bilime dayalı çözüm stratejileri...

devamı...

Yiyecekler Alarm Veriyor 19 Aralık 2006, Salı  Sabah Gazetesi, 2 Aralık 2006
Gıda Güvenliğinde sınıfta kaldık. Gıda üretiminde kayıtdışı oranın % 60'lara çıktığı ülkemizde, zehirlenmelerden yılda 500 bin kişi bağırsak enfeksiyonu yaşıyor. devamı...

GIDA DENETİMİNE DİKKAT 19 Aralık 2006, Salı  Çelebi Dergisi, Kasım 2006
İnsan sağlının korunması açısından büyük önem taşıyan gıda güvenliği kavramı her geçen gün daha da önem kazanıyor. devamı...

"Gıda sektöründe 10 bin kaçak işletme" 28 Haziran 2005, Salı Uğur Dündar-Gıda Terörü Dosyası

"Ülkemizdeki 27 bin gıda sanayii işletmesinin yaklaşık 10 bini denetlenemiyor. Tarım Bakanlığı´nın izniyle üretim yapan sadece 17 bin işletme var. Bu tip işletmeler kayıt dışı o devamı...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7     ««ilk   «önceki     sonraki»   son»»

caretta iletisimTAYBO.NET